/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Gastenboek

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van Holten
3 jaar geleden

Beste Leden,

Bedankt dat ik deze week een presentatie mocht geven over de Voedselbank in West-Friesland.
Er waren nuttige vragen bij die ik hopelijk naar behoren heb kunnen beantwoorden.
Sommigen van u gaven aan hun mening te hebben aangepast t.a.v. het fenomeen Voedselbank.
Ons doel is eigenlijk dat wij ons zouden kunnen opheffen omdat er geen vraag meer zou zijn om hulp.
Nogmaals wil ik bedanken voor de lang houdbare voedselproducten die door de leden gedoneerd zijn.

Met vriendelijke Groet,
Jan van Holten

Wil Sijm
4 jaar geleden

Alles staar er weer mooi op voor het nieuwe seizoen 2017/2018 Gertruud. Prettige kermis.

Wil Sijm
5 jaar geleden

Alle leden de beste wensen voor het nieuwe jaar 2017. Gertruud bedankt voor het steeds en stipt bijhouden van "onze" site. Het ziet er altijd maar weer uit als een plaatje! (een dankbare voorzitter)

Klaas Meilink
6 jaar geleden

Graag wil ik naar alle leden toe berichten, dat wij na een toch wel bewogen jaar door het plotseling overlijden van een bestuurslid en het aftreden van de penningmeester na 10 geweldige dienstjaren, gelukkig zijn met het vinden van 2 nieuwe kandidaten, die na de korte inwerkperiode alweer geweldig meedraaien en perfect hun mannetje staan, wat de club zeker ten goede zal komen. Voor mijn gevoel kunnen we samen heel veel aan en hopen hiermee in de nabije toekomst nog meer nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Een ovatie verdienen Anneke en Klaas voor hun enorme inzet en creativiteit op de decemberavond, die door de gezellige sfeer , perfecte bediening en heerlijke hapjes , als een topper in de geschiedenis van de Herensoos zal blijven voortleven.

Wil Sijm
7 jaar geleden

Super Gertruud dat je elke keer weer passende foto's vindt bij de Nieuwsberichten. Zo ook nu weer bij Fred de Boer. Klasse!

K. Meilink
7 jaar geleden

De nieuwe bestuurssamenstelling is alweer razendsnel vereeuwigd en gelijk op de site van onze club gezet. Compliment hoor Gertruud.

hans tops
7 jaar geleden

Gertruud, dit is puur genieten. Een prachtige site en voor toekomstige leden een pure uitnodiging om lid van onze club te worden. Zoals iedereen kan zien is er altijd wat te beleven. Groetjes, hans topst

Wil Sijm
8 jaar geleden

Ziet er leuk uit Gertruud. Mooi strak en duidelijk. Daar kunnen we mee voor de dag komen.